Een jaarrekening geeft je een jaarlijks overzicht van de financiële situatie van jouw bedrijf.

De jaarrekening stelt je in staat om conclusies te trekken over het rendement, de omvang en het vermogen van jouw onderneming. Hiermee kunnen we samen jouw doelen voor de toekomst aanscherpen.

De jaarverantwoording in de zorg bestaat uit een aantal onderdelen:

  • Opstellen jaarrekening, al dan niet met accountantsverklaring.
  • Deponeren bij de kamer van koophandel.

Voor het opstellen van een jaarrekening voor jouw bedrijf, organisatie of vereniging ben je bij Aviemore aan het juiste adres. Wij begeleiden bedrijven bij het hele jaarverantwoordingstraject op deskundige wijze, aan de hand van het modeljaarrekening van het CIBG. Jouw jaarrekening zal conform geldende wet- en regelgeving worden opgesteld en voorzien van een samenstelverklaring aan jouw worden aangeleverd.

Als je gebruikmaakt van onze geautomatiseerde ict-straat heb je altijd een bijgewerkte administratie. Een groot voordeel hiervan is dat na het afsluiten van het boekjaar, we direct kunnen starten met het opstellen van de jaarrekening. Deze heb je dan ook binnen een paar weken in huis.

Jaarverantwoording is vaak complex en moet aan verschillende eisen voldoen. Aviemore helpt je met het opstellen van de juiste jaarrekening en het deponeren van deze gegevens bij de verschillende instanties.  

Aviemore MKB